Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Wijbenga Groep

Sinds 21 maart 2014 is Tromp Partners Architecten onderdeel van de Wijbenga Groep te Sneek.

Op 1 januari 2017 zal Tromp architecten en adviseurs (voorheen Tromp Partners Architecten) verder gaan onder de naam Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs. Binnen de Wijbenga Groep zal de expertise en kwaliteit die u van Tromp 'de scholenbouwer' kent verder uitgebouwd worden. Het sterke team van ervaren, gespecialiseerde architecten, projectleiders en BIM - bouwkundigen adviseert en ondersteunt u graag bij al uw ontwerp- en huisvestingsvraagstukken.

 

De directie voor beide organisaties wordt gevormd door Albrecht Wijbenga en Tineke Wijbenga.

 

Al 60 jaar heeft Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs een gedegen reputatie opgebouwd. Hedendaagse onderwijsconcepten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwen, installaties, duurzaamheid, milieu- en energiebewust ontwerpen, zijn onze inspiratie voor het ontwerp. Wij hebben een omvangrijk aantal projecten gerealiseerd en zijn als adviseur verbonden aan tal van opdrachtgevers, zoals gemeenten, schoolbesturen, ontwikkelaars, adviesbureaus, zorginstellingen en particulieren.

 

Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs streeft naar teamgebonden architectuur. Daar onder verstaan wij dat wij een interactief team vormen met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs en aannemers die als partnerschap het ontwerpproces en het bouwproces doorlopen.

 

Kijk ook eens op de website van Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.