Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

 Voor supermarktketen Poiesz is Wijbenga architecten en adviseurs vaste architect. Zij begeleidt Poiesz vastgoed op zowel haar nieuwbouw- als ook bestaande bouwsituaties. Door deze jarenlange samenwerking vindt er een intensieve kennisuitwisseling op het gebied van de wensen en behoeften voortkomende binnen Vastgoed van supermarkten plaats.

 

In verband met toenemende werkaanbod willen wij graag ons team in Sneek verder versterken en zijn op zoek naar:

(assistent) ontwerper & bouwkundig tekenaar (met ambitie tot BIM MODELLEUR)

 

 

 

Op 15 maart 2017 opende de nieuwe supermarkt Poiesz in Grou. De hele dag was het een gezellige drukte in de supermarkt. Die heeft tevens een uitgebreide slagers- en bakkersafdeling, alsmede een (aparte) slijterij.

In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd. De woningen liggen aan de harinxmakade en aan de Singel, op de voormalige Poiesz-locatie. Eind juli 2016 is de bouw gestart en de contouren van worden nu al duidelijk zichtbaar!

 

Acht woningen kijken uit over de stadsgracht, de andere zes kijken uit op het levendigheid van de Singel. Allemaal zijn het zeer royale woningen, met een of twee eigen parkeerplaatsen en een eigen besloten tuin. Hier kunt u sfeervol en comfortabel wonen in de binnenstad van Sneek. De statige architectuur met uitstekend...

Op de bouwplaats bij Tennisvereniging Nomi wordt  hard gewerkt om de laatste klusjes af te maken. De kantine krijgt een grote upgrade waar het hele seizoen door gebruik van kan worden gemaakt. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.