Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Poiesz Buitenpost

Poiesz Buitenpost is een project welke door maatwerk van Wijbenga en haar opdrachtgever precies past binnen stedelijk en dorpsgebied van Buitenpost. Momenteel bevinden we ons in de realisatiefase.
 
Voorafgaand zijn er meerdere opties onderzocht om het bestaande filiaal aan te passen, echter deze leidden niet tot het gewenste doel. Zodoende is besloten om het bestaande filiaal te slopen en hier een nieuwe Poiesz Supermarkt 2.0 te bouwen van ca 1.500m².

 

Bij het opzetten van het plan is veel rekening gehouden met de omwonenden en uiteraard de klanten van Poiesz. Door het plan gefaseeerd uit te voeren is het mogelijk om in een beperkte ruimte te werken en de overlast van nieuwbouw beheersbaar te houden. De bereikbaarheid met voldoende parkeermogelijkheden staat hierin centraal.
Door de bouwfasering is de complexiteit van bouwproces | infrastructuur toegenomen. Juist hierin speelt Wijbenga tijdens de bouwvoorbereiding en het bouwproces een centrale rol; de coördinatie van alle partijen, instanties, belangen en activiteiten op een goede manier af te stemmen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.