Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

IJB hoofdkantoor interieur

Lemmer
Titel
IJB hoofdkantoor interieur
Project
IJsselmeer beton, interieur
Plaats
Lemmer
Bouwjaar
2017
BVO
1116m2
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
IJB Groep

Dit vernieuwde kantoorpand is sinds mei 2017 in gebruik. Het onderging een upgrade in het bestaand casco. Wijbenga was binnen dit traject ook de verantwoordelijke voor het interieur. Doordat alle ruimtes dezelfde gedachte hebben beleef je de totale feeling. Algemeen directeur John Engelsman is trots op gepaste Lemster wijze: “We hebben geen lint doorgeknipt, er knalden geen champagnekurken, we zijn gewoon gaan zitten aan onze nieuwe werkplekken en hebben genoten van het uitzicht. Het nieuwe kantoorpand is ons op het lijf geschreven, dat is feestelijk genoeg.”
De prachtige ligging aan het IJsselmeer is voor de medewerkers een bron van inspiratie. De locatie refereert naar de herkomst van IJB Groep, met de IJ die voor IJsselmeer staat.

 

Het concept wat is bedacht wordt doorgevoerd in het eindontwerp. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een stoer en minimalistische uitstraling. De  kleuren blauw van het logo kom je tegen, maar ook het product ‘beton’ waar dit bedrijf om draait zie je veel terug.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.