Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Tenniscentrum Nomi interieur

Sneek
Titel
Tenniscentrum Nomi interieur
Project
Tenniscentrum Nomi
Plaats
Sneek
Bouwjaar
2017
BVO
-
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
BouwCollectief Sneek

Tennishal Nomi is behoorlijk groeiend. Naast uiteraard de hoofdzaak tennissen, is het ook belangrijk om goede ‘secundaire’ voorzieningen te hebben. De ruimtes die voor het zomerseizoen worden gebruikt zijn gerealiseerd in 1992 | 1993.
De tennishal, alsmede ook de ruimtes voor het winterseizoen zijn gerealiseerd in 2003. Deze aanbouw is los van de bestaande accomodatie gerealiseerd.Deze dubbele ruimtes werden elk 50% per jaar gebruikt en hadden het allebei te kort aan ruimte. Gezien de positieve ontwikkelingen binnen de tennisclub was de behoefte aan een volgende stap, het uitbreiden van de zomer kantine en de bestuurskamer. Het ligt voor de hand om een uitbouw van de kantine als bestuurskamer te realiseren,
echter blijft het ‘hokjesgevoel’ en de dubbele ruimtes (alsmede de exploitatielasten). Ons is gevraagd te kijken naar alternatieve oplossingen, vanuit een meer integrale visie, waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimtes, voorzieningen en
exploitatielasten, maar vooral om gastvrije uitstraling te vergroten, dit in lijn met de positieve ontwikkelingen binnen de club.

 

De zichtlijnen naar de velden buiten is fors uitgebreid en heeft het een grote duidelijke entree en kantine gekregen. Op 1 April 2017 werd het buitenseizoen weer geopend en is de nieuwe kantine met duidelijke entree in gebruik genomen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.