Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Tennishal De Vliegende Bal interieur

Sneek
Titel
Tennishal De Vliegende Bal interieur
Project
Upgrading tennishal
Plaats
Sneek
Bouwjaar
2015
BVO
-
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Tennishal Sneek

Upgrading Tennishal De Vliegende Bal

 

De Tennishal heeft de afgelopen zomer een complete metamorfose ondergaan. De modernisering van de vierbaanse
tennishal op sportcomplex Tinga mag zowel van buiten als van binnen als geslaagd worden beschouwd.

 

De ouderwetse kleurstelling met bruintinten aan de buitenkant is vervangen door een lichte kleur. Het dak is gerenoveerd en wordt uitgerust met een geraffineerde belijning die de curves van een bal verbeeld.

De grootste verandering binnen onderging de kantineruimte. De houten vloer vervangt het uitgeleefde tapijt.
Er is een compleet nieuwe bar gerealiseerd met een moderne zithoek, dit tesamen geeft de verblijfsruimte een frisse uitstraling. De tennishal wordt verlicht door ledverlichting, die het daglicht beter benadert. De vertrouwde groene speelvloer is gerenoveerd en een kwartet van nieuwe netten maakt het plaatje compleet.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.