Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

St. Petrus

Diemen
Titel
St. Petrus
Project
-
Plaats
Diemen
Bouwjaar
2015
BVO
ca. 300 m2
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Gemeente Diemen

Sint Petrus basisschool, Diemen

 

Voor de uitbreiding van de Sint Petrusschool in Diemen is gekozen voor een verbindend element tussen de bestaande bouw.

Hierin zijn ondergebracht: de entree, conciërge en pantry, een computerlokaal van 58 m² en kleuterlokaal van 64 m² op de begane grond. Op de verdieping zijn de kantoorplekken voor de directie, schoolarts, interne begeleider, remedial teacher en personeelsruimte gesitueerd. Dit alles is ontsloten via een ruime vide. Het geheel heeft een eigentijdse uitstraling gekregen door de fraaie materialisatie.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.