Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Molenmaker Techniek BV

Sneek
Titel
Molenmaker Techniek BV
Project
-
Plaats
Sneek
Bouwjaar
2010
BVO
Kantoor 1200 m2 en 3000 m2 bedrijfsgebouw
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Dhr. O. Molenmaker

Molenmaker Techniek BV kantoor- bedrijfspand, Sneek

 

In 2005 is Molenmaker Techniek B.V. in Sneek (met 4 personen) gestart. Door haar unieke marktpositie en aanpak wist ze snel door te groeien. Een high-tech bedrijf, welke zich richt op het ontwerpen, maken en onderhouden van hydraulische systemen in de ruimst mogelijke zin van het woord. Voorjaar 2009 is Wijbenga archi­tecten en adviseurs door Molenmaker Techniek (MTS) gevraagd een ontwerp te maken voor haar nieuwe bedrijfspand.

Hiervoor is destijds een optie genomen op een kavel van ca. 10.000 m² op het nieuwe bedrijventerrein de Hemmen II te Sneek. Architect ir. Albrecht Wijbenga heeft aan de hand van het wensenlijstje van de opdracht­gever, de zichtlocatie vanaf de A7, de ambitie en het budget een fraai ontwerp gemaakt. Basisuitgangspunten in het ontwerp zijn de logistieke en functionele lijnen, als ook de uitstraling en kwaliteit waar het bedrijf voor staat.

Op 1 juni 2010 is de eerste paal de grond in gegaan. Het pand met een oppervlakte van 4800 m² waarvan 3000 m² productieruimte en 1800 m² magazijn en kantoorruimte, een locatie waar het het relatief jonge bedrijf zowel haar bedrijfsactiviteiten op nu en in toekomst verder uit kan breiden.

 

In de zomer 2011 heeft Molenmaker Techniek haar intrede gedaan in het nieuwe bedrijfspand. Op 3 januari 2012 heeft Molenmaker Techniek, van de Vereniging Handel en Industrie Sneek en de Vereniging van Sneeker Zakenlieden de prijs voor het ‘schoonste’ bedrijf in ontvangst mogen nemen. MTS is al jaren een erkend leerbedrijf en tevens ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.