Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Hippisch Centrum Terschelling

Hoorn
Titel
Hippisch Centrum Terschelling
Project
Renovatie en nieuwbouw
Plaats
Hoorn
Bouwjaar
2016
BVO
-
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Dhr. Arntzen

Hippisch Centrum Terschelling in Hoorn

 

Het project ‘Van Manege naar Hippisch Centrum’ houdt samengevat in, het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige accomodatie ten behoeve van de hippische sport en verblijfsrecreatie.

 

De doelstelling en ambitie zijn o.a.;
• Duurzaamheid en Welzijn, door met hoogwaardige energiezuinige technieken te bouwen zorgt het niet alleen voor een betere klimaat tijdens het beoefenen van de sport, maar ook voor een veiliger omgeving.
• Kwalitatieve Landschappelijke Inpassing, de kwaliteit van het project is niet alleen ‘naar binen toe’ ook met de uitstraling naar buiten en de inpassing in het bestaande landschap is rekening gehouden.

 

Verdere wensen voor de eindgebruiker zijn o.a.; een sociale verzamelfunctie, het gebruik duurzaam betaalbaar voor particulieren en bedrijven, logiesaccomodatie in de vorm van een appartement of vakantiehuis, stalling dichtbij het logiesverblijf.

 

Hippisch Centrum Terschelling benut deze doelgroep met hoogwaardige recreatiewoningen met eigen stalling. Maar het gaat ook nog verder: ruimte om binnen te rijden met slecht weer, mogelijkheden om extra stalling te huren of aan te sluiten bij andere buitenritten. De vakantiedroom van elke ruiter.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.