Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Sportzaal Stedeke

Diepenheim
Titel
Sportzaal Stedeke
Project
-
Plaats
Diepenheim
Bouwjaar
2012
BVO
1.245 m2
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Gemeente Hof van Twente

Sportzaal Stedeke renovatie, Diepenheim

 

Voor de Gemeente Hof van Twente heeft Wijbenga architecten en adviseurs een project uigevoerd om de oude sportaccommodatie nieuw leven in te blazen. Dit project bestond uit een grondige renovatie en uitbreiding van een sterk verouderde sportaccommodatie. Zo hebben we de kantine en bijbehorende ruimten opnieuw ingedeeld, de kleedkamers aangepakt waardoor er meer bankruimte is ontstaan en minder tussenruimte, nieuwe sportvloer en schilderwerk op de muren en plafond in de sportzaal, het constructief plaatsen van liggers ter ondersteuning van het dak. Door in een vroeg stadium met 3d impressies te werken konden we de diverse gebruikers snel overtuigen en meekrijgen in het plan en de besluitvorming. 

Na uitvoering is er een nette, eigentijdse sportzaal ontstaan die weer jaren mee kan.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.