Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Medisch Tandheelkundig Centrum

Lelystad
Titel
Medisch Tandheelkundig Centrum
Project
Architectenselectie
Plaats
Lelystad
Bouwjaar
2008
BVO
2200 m2
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
TameD BV

Medische Tandheelkundig Centrum, Lelystad

 

Visie

 

Na diverse ziekenhuizen en klinieken te hebben bezocht en vervolgens vele gesprekken te hebben gevoerd met zowel artsen als tandartsen is er een programma van eisen opgesteld voor bouw en vooral kwaliteitseisen.

Na al deze voorafgaande gesprekken kwamen wij tot de conclusie dat in een stad als Lelystad, met een inwonersaantal van meer dan 73.000 en nog steeds groeiend, veel patiënten voor specialistische hulp buiten Lelystad werden verwezen. Om ook deze zorg te kunnen bieden in Lelystad is er gesproken met de gemeente. En is er een mooie centrale locatie gevonden waar deze zorg in het Medisch Tandheelkundig Centrum Lelystad geboden kan worden aan zowel de inwoners van Lelystad als natuurlijk de patiënten in omliggende gemeenten.

Voorop staat dat de patiënt ten alle tijden met persoonlijke aandacht benaderd wordt. Er wordt gedacht in een totaal concept niet alleen de specialist maar ook de nazorg moet de patiënt het gevoel van waardering & serieus genomen te worden geven. Door te kiezen voor de juiste samenhang van het ontwerp en de kleurstelling is het ook voor de medewerkers een ideale plek om te werken. Hierdoor kunnen de patiënten in alle rust te woord worden gestaan om tot een juiste diagnose en behandeling te komen.

Er is hard gewerkt om het Medisch Tandheelkundig Centrum te kunnen realiseren. 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.