Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

10 Stadswoningen

Zwolle
Titel
10 Stadswoningen
Project
Woningbouw Zwolle, Burg. Vos de Waelstraat
Plaats
Zwolle
Bouwjaar
2018
BVO
-
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Junco BV.

De 10 nieuwe woningen liggen rondom een groen hart welke aansluit bij het prachtige voormalige schoolgebouw. Het groene hart is vanuit alle woningen zichtbaar. Het zijn woningen met veel ruimte zowel binnen en buiten met een woonoppervlakte variërend van 124-139 m2. Ze kennen allen een mooi ligging, met veel zon in de tuin.

De woningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping, en een ruime zolder voor berging/slaapkamer. Daarnaast is er een berging voor fietsen en tuinspullen in de tuin.

De woningen zijn onder architectuur ontworpen en worden op een degelijke maar kwalitatief goede bouwwijze gerealiseerd. Zo sluit het ontwerp van het metselwerk aan op de architectuur welke past in deze vooroorlogse wijk.

Het schitterende park “Engelse werk” ligt op enkele minuten fietsen en is de ideale plek voor een wandeling of rondje hardlopen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de supermarkten dichtbij.

Wijbenga architecten en adviseurs heeft samen met de opdrachtgever de stedenbouwkundige opzet als ook het ontwerp gemaakt. Momenteel bevinden we ons in de verkoopfase. Naar verwachting zullen de woningen in 2018 opgeleverd gaan worden.


Bob: “Als ontwikkelaar | opdrachtgever waarderen we de heldere werkwijze van WAA en dat zij haar verantwoordelijkheid als partij neemt.
Wij als opdrachtgever hebben de rol om onze uitgangspunten helder te definiëren. Vervolgens werken we per fase uitgepast, dan blijft het proces helder en heb je overzicht… en dat houdt ons ook scherp in de budgetten…..en dat vinden wij belangrijk.”

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.