Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Upgrading 156 appartementen, Kampen

Kampen
Titel
Upgrading 156 appartementen, Kampen
Project
Delta wonen
Plaats
Kampen
Bouwjaar
2018
BVO
156 appartementen
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Particulier

Aan de Beekmanstraat, Lelystraat en Visseringenstraat te Kampen gaan wij 156 appartementen opknappen en verbeteren. Er worden onder andere energiebesparende maatregelen aangebracht die ook gaan besparen op de energiekosten van de bewoners. De woningen zullen een stuk comfortabeler worden.

 

De wens om het gevelbeeld een nadere upgrading te geven komt voort uit de geplande woningverbetering van Delta Wonen. Door middel van een studie van de bestaande bebouwing, van gebiedsniveau tot bouwkundig detailniveau, hebben wij verschillende mogelijkheden en ideeën onderzocht. Het uitgangspunt voor het ontwerp is om met minimale middelen een fris nieuw uiterlijk te maken. De huidige gevel was behoorlijk gedateerd en een upgrade was dan ook wenselijk.

 

Dit nieuwe ontwerp wordt doorgevoerd in alle 8 blokken met per blok een accentkleur welke subtiel van elkaar verschilt in een oplopende lijn. Zo is het verschil tussen de naast gelegen blokken gering terwijl het eerste en laatste blok wel behoorlijk verschilt. 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.