Nieuws
Visie
Projecten
Bureau

Woonhuis te Joure

Joure
Titel
Woonhuis te Joure
Project
Modern woonhuis te Joure
Plaats
Joure
Bouwjaar
2011
BVO
4 slaapkamers en ruime vliering
Bouwkosten
-
Opdrachtgever
Particulier

In een nieuwbouwwijk in Joure hebben we voor een particulier een ontwerp van een modern vormgegeven woonhuis gerealiseerd. Licht een ruimte zijn de uitgangspunten voor het ontwerp geweest. Dit is vertaald in de strakke moderne vormgeving met centraal in het huis, de open vide met glasparij in het dak, waardoor er veel lichtinval is. Heldere zicht- en lichtlijnen. De strakke vormgeving kenmerkt zich aan de buitenkant door het stucwerk op de gevel, de grote raampartijen keramische dakpannen en aan de binnenzijde met o.a. een gietvloer en detaillering van elementen.
De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, garage en carport. De hal|vide geeft toegang tot de 1e verdieping, waar 4 slaapkamers en badkamer zijn gesitueerd en op de 2e verdieping een ruimte vliering.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.